Prova ett nytt musikinstrument idag!

Sommartid och dags att ta tag i dina drömmar om att spela musik? Hos Dan Guitar kan du hitta alla typer av musikinstrument. Allt från elektriska gitarrer och pianon, till akustiska blåsinstrument som kan spelas i symfoniorkester. Vad väntar du på? Köp dina musikinstrument på www.danguitar.se.

Gitarrer

Dan Guitar har som namnet antyder gitarrer som specialitet. De har ett brett utbud av både akusiska och elektriska gitarrer av varierande inställningar och mönster. Visste du att Dan Guitar även har gitarrer för vänsterhänta, 5-, 6-, och 7-strängade gitarrer, samt gitarrer specialgjorda för barn? Du kan med andra ord hitta precis den typ av gitarr som passar dig bäst.

Akustiska gitarrer

Bland de akustiska gitarrerna är den spanska gitarren den klassiska gitarren, och en av de bästsäljande gitarrtyperna. Den spanska gitarren är perfekt för nybörjare, då strängarna är mjuka och gjorda av nylon. Dan Guitar erbjuder även en mängd tillbehör till ditt instrument, såsom väskor, plektrum, noter, stolar, och allt annat du kan tänka dig.

Elgitarrer

Elgitarrer är en anna bästsäljande kategori hos Dan Guitar. Vill du också lära dig spela elgitarr som dina favoritartister? Det finns ett otal kända musiker som är elgitarrister, och några av de mest kända artisterna har gjort karriärer som elgitarrister. Elgitarr ger ett fantastiskt ljud, och vem minns inte ett riktigt snyggt riff?

Akustisk basgitarr

Dan Guitar erbjuder även akustiska basgitarrer. Dessa intstrument är väldigt speciella, då de är några av de mest klassiska instrumenten. De används ofta i orkester, som exempelvis kontrabasen.

Elbas

Elbasen får vi givetvis inte glömma. Essentiell i alla rockband, elbasen är en nödvändighet för att ge en svängig rytm och bidra till ett härligt sound. Elbasen är ett instrument som är basen i många sorters musik. Hos Dan Guitar kan du finna ett brett utbud av elgitarrer, samt alla möjliga tillbehör, så att även du kan spela elgitarr som dina idoler.

Trummor

Trummor och percussion är en annan kategori populära instrument. Hos Dan Guitar kan du hitta både akustiska och digitala trumset, samt tillbhör så att du kan lära dig spela trummor som ett proffs.

Akustisk percussion

Bland akustiska trummor kan du bland annat köpa ett helt trumset, eller välja att köpa enskilda trummor och tillbehör. Du kan välja mellan trummor från en mängd kända märken. Dan Guitar säljer givetvis trumpinnar, notställ, noter, metronomer, stolar, och alla andra tillbehör du kan tänkas behöva till ditt trumspelande.

Digitala trummor

Om du hellre vill spela digitala trummor, finns även detta som alternativ. De digitala trumseten är vanligtvis lättare än de akustiska och har även många möjligheter till ljudreglage. Därmed kan du själv styra över hur högljudda eller tysta dina trummor ska vara när du spelar.

Snabb frakt och garanterat hög kvalitet

Dan Guitar garanterar snabb frakt och hög kvalitet på samtliga varor som du beställer. Dan Guitar testar alla sina instrument innan de skickas ut, och de väljer alltid den bästa, mest säkra transporten för dina varor. Beställ från Dan Guitar idag och få dina nya instrument hem till dig inom några få dagar!

admin