Min recension av Bare Minerals Get Started Kit med mineralpuder, concealer, foundation och All Over Face Color

bare minerals

 

Har ni upptäckt Bare Minerals? Ett märke av make up som riktigt fick uppmärksamhet för sin nytänkande approach inom smink genom sin mineralfoundation och sitt mineralpuder för ett par år sedan. Du har väl inte glömt? Bare Minerals levererar nämligen fortfarande mineralpuder och fortsätter sin sminkrevolution men får kanske inte lika mycket uppmärksamhet av bloggare och influencers längre. Jag har iallafall testat Get Started Kit – ett startkit från Bare Minerals i sju delar.  Vad finns då i detta fantastiska kit? Jo, allt du behöver — från borsten Flawless Application, till Prime Time foundation primer, ORIGINAL foundation broad spectrum med spf 15, MATTE foundation broad spectrum med spf 15, All Over Face Color, mineralpuder Mineral Veil finishing powder och Keepsake Makeup Clutch. Vilket startkit va?

Jag har valt färgen light, med Get Started Complexion Kit finns i flera färger. Till sommaren väljer jag antagligen en annan färg, då min hud blir mörkare. Första gången jag använde mitt Bare Minerals Kit började jag med att applicera Bare Minerals foundation primer som bas. Denna foundation primer var lätt att applicera med en härligt lätt konsistens. Sedan lade jag på ett tunt lager av Bare Minerals concealer, som både täckte mörka ringar under ögonen och ojämnheter. När jag har applicerat concealer, använde jag borsten Flawless Application för att lägga på Bare Minerals foundation. Jag avslutade med All Over Face Color för extra lyster. All Over Face Color är sedan länge min favorit bland Bare Minerals produkter. All Over Face Color kommer i färgen warmth, och det funkar perfekt att blanda ut med andra av Bare Minerals mineralpuder i startkitet.

Överlag så är min recension av Bare Minerals riktigt positiv. Deras mineralpuder gör verkligen så att min hud andas och att porerna inte kloggar igen. Bare Minerals startkit ger dig en vardagslook tillsammans med Bare Minerals concealer och foundation. För en festligare look, applicera deras mineralpuder och All Over Face Color med din mjuka borsten, som kommer med i Get Started Complexion Kit.

admin