Tangentbord och andra smarta tillbehör till iPad

Det är många som underskattar surfplattor och iPads för att de känner att smartphonen och laptopen räcker tillräckligt. Men det finns faktiskt många tillfällen då en iPad fungerar bättre och är mer praktisk och smart för situationen. Det finns även ett antal tillbehör för iPads som ger dem ännu fler användningsområden. Det populäraste tillbehör för iPads är tangentbordet. Det finns med bluetooth, det vill säga trådlöst tangentbord och även med sladd. Det finns även olika storlekar och kvaliteter. Den vanligaste och populäraste tangentbordet är lika brett som en liggandes iPad som har en liten smidig dockningsstation där man enkelt kan ansluta sig iPad. Så genom att köpa tillbehör som exempelvis ett tangentbord så blir iPaden hux flux en liten laptop och kan vara väldigt praktisk där en laptop blir lite klumpig och mobiltelefonen lite för liten.

tangentbord iPad

iPad hållare till bilen

Det finns även andra smarta tillbehör för iPaden. Många är vana med att ha en mobilhållare i bilen för att kunna se telefonsamtal eller för att navigera med smartphonens karta. Men det många inte vet om är att det finns dessa hållare även för iPad. Genom att ta hjälp av en iPad hållare för bilen så kan man använda sin iPad som navigationsverktyg och man för en större och tydligare karta. Det finns även iPad hållare i bilen för medpassagerare. Så om man exempelvis har barn i baksätet så finns det iPad hållare som sitter fast i sätet som gör att barnen kan se på film och program på iPaden i bilen. Perfekt för långa resor eller liknande. Detta blir allt mer vanligare då surfplattor blir väldigt mer populärt med tiden och även för barnen som älskar spel och film.

Ipad hållare bil

Skal och penna

Det finns också fler bra tillbehör för iPad. Till exempel så finns det en iPad penna som gör det behagligare att toucha med ifall man inte gillar att använda fingrarna. Det finns även fina väskor som är anpassade för att bara just en iPad. Sedan finns det skal och skärmskydd som det finns för mobil. Dessa rekommenderas starkt då det oftast ökar iPadens livslängd då den skyddar mot skador och smuts.

Som ni märker så finns det otroligt många olika smarta och praktiska tillbehör till iPads. Det finns en stor marknad av dessa online och det finns oftast för alla iPad modeller men även för andra sorters surfplattor. Coolpriser.se är en onlinebutik som har allt för speciellt iPad tillbehör där man hittar många typers tangentbord för iPad i olika färger. De har även ett stort sortiment på iPad hållare bil samt skal för iPad och andra skyddande tillbehör. Se tillbehör här – Praktiska tillbehör för iPad

Jag rekommenderar att ta en titt på ovannämnda tillbehör ifall du har eller använder en iPad. Om inte så kanske du får inspiration att investera i en iPad och då har du redan koll på smarta tillbehör som kan användas.

admin